Velkomstbrev

Velkomstbrev

  Velkommen til et samtaleforløb i min private psykologklinik.


  Hermed et lille informationsbrev med oplysninger om dét at gå til privat psykolog hos mig/praktiske forhold.

   

  Du bestemmer formen: Klinik samtaler, videokonsultationer eller ”Terapi i det fri”. Og de kan kombineres efter ønske.


  Adresse: Torvegade 8, 6510 Gram. Klinikken ligger på 1. sal i min rødstensvilla. Du går op af flisegangen og ringer på klokken ved den første dør du kommer til. Der står psykolog på døren.


  Parkering: Der er en stor, gratis parkeringsplads direkte overfor mit hus. Lige mellem Røde Kors og Kiosken. Det er ikke nødvendigt at stille p-skiven.


  Venteværelse: Jeg har valgt ikke at have et venteværelse. For at undgå, at klienter møder hinanden, så beder jeg om, at du ankommer og ringer på døren præcis når din tid begynder.


  En enkelt session varer 50 minutter og så er der tid til betaling og min journalskrivning derefter.


  Betaling: Beløbet skal indbetales samme dag, som du har haft din samtale.

  Hvis det er en forsikringssag, afregner jeg oftest direkte med dem.


  Mobilepay: 400 447 (Skriv meget gerne fakturanummeret på)


  Bank: Nordea Erhverv Rødding: 2450-6292228846 (Skriv meget gerne fakturanummeret på)


  Kvittering: Du modtager en kvittering på e-mail efter modtaget indbetaling.


  Påmindelse om din næste tid: Hvis du ønsker det, kan jeg på sms sende en påmindelse.

  (Bemærk at den ikke kan besvares, da den kommer fra en computer).


  Telefonnummer: 2992 1879 (Bemærk at der udsendes påmindelser om aftaler fra et andet telefonnummer, som faktisk er en computer og derfor ikke kan besvares).


  Afbudsregler: Jeg skal modtage dit afbud på telefonnummer: 2992 1879 senest 24 timer før samtales opstart. Ved senere afbud eller udeblivelse opkræves det fulde beløb for den bookede behandling.


  Sygeforsikring Danmark: Husk at fortælle mig, hvis du er aktivt medlem af en af deres grupper. Så kan jeg sørge for automatisk indberetning, og du vil modtage en refusion på 300 Kr. pr samtale direkte fra dem.


  Tavshedspligt og journaliseringspligt: Jeg har som autoriseret psykolog både tavshedspligt og journaliseringspligt. Det betyder, at jeg ikke må fortælle, hvad du fortæller mig videre til andre uden dit samtykke. Jeg skriver efter hver samtalesession noter i en journal, som opbevares digitalt og krypteret i 5 år.


  Løbende feedback: Jeg holder af mit arbejde og jeg gør mig umage for at forstå, støtte, give viden og hjælpe hver enkelt af mine klienter til bedring. Jeg har en lang uddannelse og mange års erfaring, men hvert forløb tilrettelægges alligevel altid individuelt efter din person, problematik og ønsker. Terapi er nemlig også et menneske-møde, hvor god kemi og godt samarbejde er meget vigtige elementer, for at du kan få bedst mulig effekt af terapien. Derfor er det vigtigt for mig, at du føler, at du er vigtig og altid kan komme med din feedback, tanker, spørgsmål, ris og ros til mig undervejs i forløbet.


  De mildeste hilsner fra Marie