Gruppe

Opladningsgruppe


Gruppe for både kvinder og mænd ved psykolog Marie Aagaard Larsen, som stiller et smukt og stille rum til rådighed, hvor du er stille og tilbydes en buket af virksomme teknikker: Stilhed, nærvær, refleksion, meditation, mindfulness, musik, lette yoga- og åndedrætsøvelser.


Dit udbytte: Kom i god kontakt med dig selv. Lyt til dig selv. Bliv bedre til egenomsorg. Stress af. Stop op. Gear ned. Lad op.


Det praktiske

Adresse:

Ribe Yoga Studio
Sønderportsgade 21 B, 6760 Ribe

Parkering er nemmest ved STARK Ribe, Stampemøllevej 6, 6760 Ribe. Derfra er der en frisk gåtur på 5 minutter.
HUSK: Varmt, behageligt tøj, da det charmerende yogastudio ligger i et hus fra middelalderen. Der er tæpper, måtter og varm te.


Tidsrum: Januar - maj 2023

Udvalgte torsdage

Kl. 18.30-20.00


Pris
200 kr. pr. gang eller samlet pris for forløbet på i alt 9 gange: 1500 kr., hvis du vil være sikker op én af de max 10 pladser.
Indbetales på mobilepay ved tilmelding: 400447 og betaling er bindende.

  Anbefalinger


  "I denne covid-19 tid, hvor der arbejdes hjemmefra, er der også tid til refleksion og her kom jeg til at tænke på dig og den forskel, du gjorde i mit liv, da jeg var aller længst nede. Du hjalp mig gennem min livskrise og fik mig til at tro på, at jeg er god nok som kvinde og at der lå et spændende liv og ventede på mig og at jeg bare skulle kaste mig ud i det", Kvinde 46 år.


  "Marie, du er en dygtig håndværker indenfor dit virkefelt. Jeg har det som en gammel veteran bil som var skrottet og opgivet, men som efter en renovering af en dygtig, nænsom og ærlig håndværker igen har fået nyt liv. Og nu fremstår strømlinet i alt sin pragt og lyst til mange nye kilometer ud i den lysende fremtid".  Mand 52 år.


  "Marie formår lynhurtigt at spotte, hvilket menneske man er og tager udgangspunkt i det og dig. Hun er kreativ, fagligt dygtig og et fantastiskt glad, inspirerende og varmt menneske, som man ved første øjekast føler sig tryg ved. Hun vil dig kun det bedste." Kvinde 40 år.


  "Min datter på 11 år har været i et forløb ved Marie. Marie har en skøn og ligefrem måde at tilgå kommunikationen i børnehøjde, så min datter åbnede op og kunne arbejde med de problematikker hun kom med. Marie finder givende og konkrete veje ind, så der kan arbejdes håndgribeligt og på barnets niveau". Mor til datter på 11 år.


  "Jeg har gået ved flere andre psykologer tidligere. Der skulle jeg bare sidde i et rum og tale om tingene. Det hjalp ikke.

  Hos dig var det anderledes fordi du gav mig nogle konkrete nye handlemuligheder og tankemåder og det hjalp meget hurtigt". Ung kvinde på 17 år.


  At gå i terapi hos dig vil jeg beskrive således: Jeg føler, det er som at have en samtale med mig selv hos en, der ikke har følelser i klemme. Og via dig får jeg stillet de spørgsmål, jeg ikke får stillet mig selv. På den måde får jeg i terapien tid og rum til refleksion. Og derudover, så er du ærlig og det gør mig tryg. Jeg ser altid frem til at snakke med dig og på svære dage tæller jeg ned til, at jeg har min næste tid hos dig”. Mand 31 år.


  "Jeg vil gerne sige RIGTIG MANGE TAK for de samtaler vi har haft - du er virkelig et dejligt væsen der lynhurtigt fik skabt nogle gode rammer, som gav mig selvindsigt og "overblik" - det som jeg lige havde tabt for en periode". Kvinde 36 år.